Консумативи за стъкла

БУТИЛ БУТИЛ
Бутила е едно компонентен основен уплътнител на поли-изо-бутиленова основа, предназначен за алуминиеви дистанционери като първоначален изолационен материал – 1-ва бариера в производството на стъклопакети.

 

ДИСТАНЦИОНЕРИ ДИСТАНЦИОНЕРИ
Дистанционерите които предлагаме са с отлично качество. Дистанционерите отговарят на определените стандарти и гарантират качеството на крайния продукт чрез контрол на суровините и всички етапи на производство.

 

БУТИЛОВИ ЛЕПЕНКИ БУТИЛОВИ ЛЕПЕНКИ
Използването на бутил лепенка се препоръчва в случаите, когато уплътнителят е хотмелт, полиуретан или полисулфид. Екструдирането на бутил директно върху стъклото непосредствено преди затварянето на стъклопакета има по-добри адхезионни характеристики.

 

МАТЕРИАЛИ ЗА УПЛЪТНЕНИЕ МАТЕРИАЛИ ЗА УПЛЪТНЕНИЕ
Монтажната пяна се използва в строителната индустрия за уплътняване, запълване, фиксиране, изолация и монтаж.

 

МОЛЕКУЛЯР МОЛЕКУЛЯР
Mолекулярът е с отлични качества за производството на херметични и топлоизолационни стъклопакети. Има превъзходна способност на влагопоглъщаемост, което обезпечава дългия срок на годност на стъклопакета.

 

ПОЛИСУЛФИД ПОЛИСУЛФИД
Полисулфида е еластичен двукомпонентен уплътнител на база на тиокол, разработен специално за производството на стъклопакети.

 

СИЛИКОНИ СИЛИКОНИ
Силикона за стъклопакети се използва като 2-ра бариера в производството на стъклопакети, този продукт е постоянно еластичен едно компонентен, неутрален, окси-вулканизиращ се силиконов уплътнител.

 

ХОТМЕЛТ ХОТМЕЛТ
Хотмелтa e изолационен материал с едно компонентен състав от бутил каучук и патентовани полимери за уплътняване на пространството между две или повече стъкла. Продуктът е ефективна бариера срещу влага и се съпровожда със сертификат, съгласно европейските стандарти.

За нас | Продукти | Галерия | Партньори | Практически съвети | Новини

 
Web design and SEO company