Партньори

AGC Тракия Глас е водеща компания на пазара в Турция за плоски стъкла и лидер в района. Използвайки най-нови технологии фирмата работи в следните области – стъкло (плоско, фигурално, огледала, ламинирано и др.

 

AGC Като производител, преработвател и дистрибутор на материали Saint-Gobain Glass превръща суровини в модерни продукти, които намират приложение в стъклената индустрия и нашето ежедневие.

 

Guardian Водещ производител на стъкло по целия свят.
Производител на стъкло в търговските, жилищните и интериорните отрасли на икономиката.

 

AGC AGC Glass Europe един от най – големите производители на плоско стъкло в света. Произвеждат и обработват плоско стъкло за строителството (външно остъкляване и декоративно стъкло), автомобилната, соларната и специализирана индустрия.

 

AGC Bohle Group е водещ производител и търговец на едро в Европа, за инструменти, машини и аксесоари за обработка на стъкло. Основните групи от продукти са за рязане на стъкло, лепене на стъкло, стъклопакети и др.

 

AGC ТКК – Продуктите с марка ТКК са познати на българския пазар от 5 години. Те са извели фирмата на еднo от водещите места на пазара за PU пяни, заливки за стъклопакети и силикони. Все повече професионалисти се доверяват на качеството на ТКК!

 

AGC Тремко Илбрук – Фирма с лидерска позиция в производството на уплътнители и осигуряване на сгради в цяла Европа, Африка и Близкия изток. Нашите усилия са насочени към изработката на прозорци и стъклопакети за строителната индустрия.

 

AGC The Fenzi Group е компания, която гарантира превъзходно качество и много нови приложения на стъклото според водещите технологии по – света. Също така е лидер в света за вторичната преработка на плоски стъкла.

 

AGC Целта на компанията е спестяването на повече топлинна енергия чрез постигане на още по-добра изолация на стъклото. Основна цел на фирмата е производство на висококачествени продукти отговарящи на нуждите в стъклената индустрия.

 

AGC Мисията на NSG Group е да бъде световен лидер и иноватор с високотехнологични решения за стъклената индустрия и производството на стъкло, което допринася за икономия на енергия и доживотно качество.

 

AGC DORMA Interior – Дизайн на жилищни пространства
Креативен дизайн на жилищното пространство означава да се вземат предвид индивидуалните желания и изисквания – тъй като обществото се променя, а с него и изискванията за пространствени концепции.

За нас | Продукти | Галерия | Партньори | Практически съвети | Новини

 
Web design and SEO company