Untitled-3

Гласко обогати гамата на закалимото боядисано стъкло Lacobel T
Стъклото като материал непрекъснато се усъвършенства, доказвайки, че вариантите за неговото приложение са многобройни. Lacobel T (производство на AGC Flat Glass) представлява уникална гама боядисани стъкла, която може да се закалява и е подходяща както за интериорни, така и за екстериорни приложения.
Стъклата Lacobel T комбинират интересни цветове и безопасност. Те са здрави и високо устойчиви на термичен шок и вредните UV-лъчи. Това ги прави изключително подходящи както за интериора, така и за екстериора, отговаряйки на нарастващите изисквания на производители, архитекти и клиенти. В зависимост от избора на цвета, може да се получи хармонично-монохромна фасада, или напротив – контрастен, ярък ефект.
Предимствата на Lacobel T са неоспорими. Той позволява директно рязане и закаляване на стъклото, спестявайки процеса на боядисване. Така се улеснява производственият процес и се ускорява времето за доставка до клиента. Други предимства: Сигурност и безопасност; Рефлексна и бляскава визия; Издържа на резките промени на температурата; Лесна поддръжка; Използваните бои са безвредни за околната среда;
С 15 цвята, от които да избирате, възможностите за приложение на Lacobel T са безкрайни: Мебели – маси, шкафове, етажерки, градинско обзавеждане; Врати – екстериорни и интериорни; Облицовка на стени – кухни, бани, хотели, офиси, учебни заведения, магазини; Фасади – Витрини и брюстунги.
Верни на усета си към иновацията и новите технологии, Гласко обогати гамата на закалимото боядисано стъкло Lacobel T и вече предлага пълната колекция от 15 модерни цвята. След успешно преминали тестове за закаляване на Lacobel T, Гласко участва в реализирането на следните обекти: Expo 2000 Business Center Sofia, България – Lacobel T в цвят Zen Grey Ref 6005, 8 mm за брюстунг зона на фасада. Бизнес сграда в град Хаселт, Белгия – Lacobel T в цвят Deep black Ref 8502, 6mm за брюстунг зона на фасада.

За нас | Продукти | Галерия | Партньори | Практически съвети | Новини

 
Web design and SEO company